Tiistai, 12. joulukuuta 2017

Vesikolmio Oy on suunnitellut yhteistyössä Ylivieskan kaupungin, Alavieskan kunnan ja Kalajoen kaupungin kanssa Ylivieska – Kalajoki välistä siirtoviemäriä. Siirtoviemäri liittyy alueen jätevesihuollon kehittämiseen. Se tullaan rakentamaan valtion vesihuoltotyönä vuosina 2015 - 2017. Alustavia suunnitelmia on esitelty siirtoviemärin varren maaomistajille kesän ja syksyn 2012 aikana yleisötilaisuuksissa. Maanomistajia on kuultu viemärin suunnittelutyön yhteydessä, jotta viemäri voidaan sijoittaa kohtaan, josta aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa maanomistajille.

Valmistuneet suunnitelmat ovat nähtävillä Ylivieskan kaupungintalolla, Alavieskan kunnantalolla ja Kalajoen kaupungintalolla 12.5.–26.5.2014 välisenä aikana. Lisäksi suunnitelmakartat ovat nähtävillä Vesikolmio Oy:n internetsivuilla: http://www.vesikolmio.fi/hankkeet/ylivieska-kalajoki-siirtoviemarisuunnitelmat

Lisätietoja:
Lisätietoja suunnitelmista antaa Vesikolmio Oy:n toimitusjohtaja Risto Bergbacka, gsm 0440-890 777, risto.bergbacka @ vesikolmio.fi, Vesikolmio Oy, Vesitie 7, 85500 NIVALA.